Dexter’s Laboratory mani

dexter4
Vandaag heb ik een leuk design voor jullie met Dexter en Deedee van Dexter’s laboratory. Cartoon Network was altijd mijn favoriete zender en ik keek het liefst naar Dexter’s Laboratory, de Powerpuff Girls en Courage the Cowardly Dog : ) Ze zouden deze series echt weer vaker uit moeten zenden haha!

Today I’m going to show you a fun mani with Dexter and Deedee from Dexter’s Laboratory. I always loved watching Dexter’s Laboratory, the Powerpuff Girls and Courage the Cowardly Dog : ) Cartoon Network was my favorite channel to watch while I was growing up! Anyway let’s take a look at today’s mani…

dexter5
Ik heb geen stap voor stap tutorial gemaakt, omdat ik echt veel te lang bezig was met het tekenen! Ik heb op internet een een duidelijke afbeelding van Deedee en Dexter opgezocht en die heb ik geprobeerd na te tekenen. Op YouTube staan wel filmpjes hoe je Dexter moet tekenen op je nagels. De paarse nagellak is ”Do You Have this Color in Stock-holm?” van OPI, de glitterlak op mijn ringvinger en pink is ”Monte Carlo” van Ciaté London en Dexter en Deedee heb ik met acrylverf getekend.

I did not make a step-by-step photo tutorial, because it took me a few hours to draw this design.  I found an image of Deedee and Dexter on the internet and I just tried to recreate them on my nails. But you can also find some Dexter nail art tutorials on YouTube. The purple nail polish I used is OPI  ”Do You Have this Color in Stock-holm?”, the glitter polish on my index and pinky finger is Ciaté London ”Monte Carlo” and I made Dexter and Deedee with acrylic paint.

dexter10dexter6dexter9dexter2dexter1

Wat vinden jullie van dit design?
What do you guys think of this mani?

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

3 reacties op ‘Dexter’s Laboratory mani

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s