Webshop: Allthemusthaves.com

allthe
Ooit gehoord van Allthemusthaves.com? Het is een vrij nieuwe webshop, en ze verkopen horloges en sieraden zoals kettingen en armbanden. En dat voor een heel fijn prijsje! Vandaag ga ik jullie wat meer vertellen over deze webshop en hun producten. Kijken jullie mee?

Ever heard of Allthemusthaves.com? It’s a little webshop that sells watches and jewellery like necklaces and bracelets, all at low prices. Today I’m going to tell a little bit more about this webshop and their products. Let’s take a closer look!
all
De webshop is opgericht door Marieke en haar nicht Judith. Marieke ergerde zich heel erg aan al die webshops en winkels die horloges en sieraden voor hoge prijzen verkopen. Ze ging online op zoek naar goedkopere artikelen zoeken voor haarzelf, en na veel positieve reacties op deze sieraden kwam ze op een geweldig idee: zelf een webshop openen met goedkopere horloges en sieraden!

Allthemusthaves.com bestaat nu drie maanden, en ze hebben een collectie die bijna dagelijks aangepast wordt. Het is daarom zeker de moeite waard om zo af en toe weer eens een kijkje op deze site te nemen voor wat nieuwe horloges en sieraden! Je kunt niet alleen via deze website winkelen, maar ze hebben ook een Facebook account (klik hier) en een Instagram account (klik hier) die als winkeltje dienen. Via Facebook Messenger of via de mail (bestellen@allthemusthaves.com) kun je een bestelling plaatsen. Je krijgt gelijk antwoord en daarna doen ze je bestelling op de post. De verzendkosten zijn ook niet hoog, ze rekenen namelijk alleen de kosten voor de postzegel(s). Zo blijven de kosten lekker laag, we like that! De verzendkosten in Nederland liggen rond de €1,28, de prijs hangt af van het gewicht van het pakketje. Als je dus van plan bent om bergen horloges te bestellen dan zijn de verzendkosten natuurlijk ook hoger 😉 Al hun artikelen worden verstuurd in een envelop met bubbelplastic.

all
Marieke and her niece Judith are the founders of Allthemusthaves.com. Marieke doesn’t like the fact that webshops and other shops sell watches and  jewellery for high prices. She started searching online for cheaper products she could wear, and she got a lot of compliments of people who loved the cheaper jewellery that she bought online. After that she got this amazing idea: launching a webshop with cheap watches and jewellery so everyone could buy these products for a lower price!

Allthemusthaves.com launched only three months ago. Their collection is changing almost every day, so you should definitely take a regular look at their website! You can also find them on Facebook (click here) and on Instagram (click here) and you can also place your order on their Facebook and Instagram account. It’s very easy to place an order: you can send them a message in Facebook  by using the Facebook Messenger app, or you can send them an email (bestellen@allthemusthaves.com) and they will get back to you very soon. They also try to keep the shipping costs low, we like that! The shipping costs in Europe are €3,15, but it also depends on the weight of the package. They always send their products encased in a bubblewrap envelope.

allallall

Wat vinden jullie van deze webshop, en zouden jullie hier een bestelling plaatsen?
What do you guys think of this webshop, and would you place an order?

Xoxo Kirsten

 

Gepubliceerd door

2 reacties op ‘Webshop: Allthemusthaves.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s