Born Pretty Store Blue Mascara Review + 10% off code

mascara10
Vandaag heb ik een review voor jullie van deze leuke blauwe mascara van Born Pretty Store! Ik heb (tot nu toe 😉 ) nog nooit een gekleurde mascara gedragen, maar ik heb wel een aantal blauwe eyeliners die ik erg vaak gebruik. Vandaag is het dus tijd om ook mijn wimpers wat meer kleur te geven! Kijken jullie mee?

Today I’ll be talking about this bright blue mascara from Born Pretty Store. I never wear coloured mascara (until today 😉 ), but I’m a big fan of blue eyeliners. Now lets add some colour to those lashes!mascara1
De mascara is HIER te koop (als je de prijs in dollars ziet dan moet je rechts bovenin even voor EUR kiezen), en je kunt kiezen uit de kleuren blauw, paars, bruin en zwart. Op dit moment is deze mascara in de aanbieding voor €1,83, Ik heb ook nog eens een kortingscode van 10% voor jullie die je kunt gebruiken voor extra korting op je bestelling bij Born Pretty Store: PRINH10 (deze code is geldig op alle producten die niet in de sale zijn).

You can buy this mascara HERE, and there are four colours available: blue, purple, brown and black. This mascara currently on sale for $2.16.  If you would like to place an order at the Born Pretty Store site, don’t forget to use this code to get 10% off your order: PRINH10 (code is valid on the items without discount).
mascara2
Ik heb twee lagen mascara aangebracht en de kleur is super! Ik heb ook een van mijn blauwe eyeliners gebruikt (Barry M Bold Blue Waterproof Eyeliner) om de look compleet te maken, het is even wennen maar ik vind het wel wat! Deze mascara geeft je wimpers wat extra lengte, maar helaas niet zo veel volume. Dat laatste kun je eigenlijk ook niet verwachten van een mascara die zo goedkoop is, maar de lage prijs betekend zeker niet dat de kwaliteit laag is.

I applied two coats of mascara and the colour looks great! I also used a blue eyeliner (Barry M Bold Blue Waterproof Eyeliner) to complete the look, and I kinda like it! The quality of this mascara is good. It adds length, but not a lot of volume.
mascara5mascara6
PRINH10

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

6 reacties op ‘Born Pretty Store Blue Mascara Review + 10% off code

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s