Born Pretty Store Temporary Tattoos Review + 10% off code

tattoo1
Vandaag heb ik een review voor jullie van deze mooie tijdelijke metallic tattoos van Born Pretty Store in de kleuren goud en zilver. Ze zijn erg populair en nu ook spotgoedkoop als je ze koopt via de Born Pretty Store website! Kijken jullie mee?

Today I’ll be talking about these pretty metallic silver and gold temporary tattoos from Born Pretty Store. They are quite popular and really cheap if you buy them on the Born Pretty Store website! Let’s take a closer look at these awesome tattoos…
tattoo5
De tattoos zijn HIER te koop (als je de prijs in dollars ziet dan moet je rechts bovenin even voor EUR kiezen), en je kunt kiezen uit zes verschillende vellen met tijdelijke tattoos. Op dit moment zijn deze tattoos in de aanbieding voor €1,95. Ik heb ook nog eens een kortingscode van 10% voor jullie die je kunt gebruiken voor extra korting op je bestelling bij Born Pretty Store: PRINH10 (deze code is geldig op alle producten die niet in de sale zijn).

You can buy the temporary tattoos HERE, and there are six patterns available. The tattoos are currently on sale for $2.26. If you would like to place an order at the Born Pretty Store site, don’t forget to use this code to get 10% off your order: PRINH10 (code is valid on the items without discount).
tattoo6
How to use
Je brengt een tijdelijke tattoo net zo aan als die tattoos die je vroeger altijd in je pakje kauwgom vond 😉 Knip de tattoo uit en plaats hem op je schone huid (haal wel eerst de beschermfolie er af). Dep met een nat washandje of een nat stuk keukenpapier op de tattoo. Doe dit zo’n 30 seconden tot dat je merkt dat de tattoo los komt van het papier. Haal het papiertje van je huid en dep nog even met een nat washandje/keukenpapiertje op de tatoo. Laat het daarna 10 minuten drogen zonder eraan te zitten zodat de tattoo goed aan je huid kan hechten.
Heb je genoeg van je tattoos en wil je ze verwijderen? Gebruik wat babyolie, olijfolie of kokosolie, wrijf hiermee over de tattoos en ze zijn zo weg!

Cut out a tattoo from the sheet, remove the film and position the tattoo on clean, dry skin. Hold a wet cloth against the tattoo for at least 30 seconds. Look if the tattoo has transferred (if not, press down and wet again) and carefully remove the paper from your skin. Pat the tattoo again with a wet cloth and allow it to set for 10 minutes.
Want to remove the tattoos? Use baby oil, olive oil or coconut oil, this will remove the tattoos instantly!
tattoo4
Deze tattoos blijven ongeveer een week goed zitten, maar dan moet je er wel goed voor zorgen. Veel zeep en lotions zijn bijvoorbeeld niet goed voor de tattoos. Bij mij bleven de tattoos dus geen week zitten, omdat ze op mijn hand zaten en elke keer als je je handen wast en zeep gebruikt, vervagen de tattoos een beetje. Plaats je ze op je arm, dan zul je er wel langer plezier van hebben.

These tattoos will last about a week if you take care of them. Don’t use too much soap or lotions on or near the tattoos. They didn’t last a week on me because I placed the tattoos on my hands. Every time I washed my hands, I used soap (oh really?). And soap is bad for these tats. Place them on your arms and they will last longer.

tattoo2tattoo7PRINH10

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

3 reacties op ‘Born Pretty Store Temporary Tattoos Review + 10% off code

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s