Donut Nail Art

donut3
Hey allemaal! Ik heb een tijdje niks op mijn blog geplaatst, maar alle nail art designs die je op mijn Instagram account ziet ga ik uiteraard ook nog op mijn blog zetten. Vandaag laat ik jullie een leuk donut design zien, ik zag het design als eerste bij @kylettta en ik moest hem gewoon namaken. Hij is zo leuk! Kijken jullie mee?

Hi everyone! I haven’t posted nail art designs on my blog in a while, but don’t worry! I’m still going to write about every nail design I posted on my Instagram account. Today I’m going to show you this cute donut nail art, inspired by @kylettta! Let’s take a closer look…

Ik heb de volgende producten gebruikt/ Here’s what I used:
♥ Base coat + top coat (6 in 1, Anny)
♥ Light blue nail polish (Ferris Wheel, Ciaté)
♥ Pastel pink nail polish (Strawberry Milkshake, Ciaté)
♥ Yellow nail polish (Big Yellow Taxi, Ciaté)
♥ Pastel purple nail polish (Sugar Plum, Ciaté)
♥ Light brown and dark brown acrylic paint
♥ White acrylic paint
♥ Nail art brush or a toothpick
donut1

Stap 1: Breng een base coat aan en lak vervolgens je pinken blauw, ringvingers roze, middelvingers geel en je wijsvingers paars. Ik heb mijn duimen trouwens ook roze gelakt, maar je zou ze bijvoorbeeld ook mintgroen kunnen lakken.
Stap 2: Als de nagellak goed droog is ga je aan de slag met acrylverf. Je zou dit ook met gewone nagellak kunnen doen maar dat dekt misschien niet even goed. Met een nail art penseel of een tandenstoker en lichtbruine acrylverf teken je op elke nagel een paar cirkels.
Stap 3: Als de cirkels droog zijn, teken je er een tweede cirkel in met donkerbruine acrylverf. Dit wordt de chocolade topping van de donuts.
Stap 4: Tijd voor sprinkles! (wat is het Nederlandse woord eigenlijk? Spikkels? Gekleurde hagelslag? Dat klinkt zo suf haha!) Gebruik hiervoor eerst witte acrylverf en een penseel/satéprikker om piepkleine streepjes op de donuts te tekenen. Laat de witte acrylverf drogen en kleur het vervolgens in met gekleurde nagellak. Breng ten slotte een top coat aan en dan ben je klaar!

Step 1: Apply base coat on your nails and paint your pinky fingers blue, ring fingers pink, middle fingers yellow and your index fingers green. I also painted my thumbs pink, but you could also choose for a pretty mint green colour.
Step 2: I used acrylic paint for the donuts because it dries fast and the coverage is great, but you could also use regular nail polish if you don’t have acrylic paint. Paint a couple of circles on each nail with light brown acrylic paint and a nail art brush (or a toothpick). 
Step 3: Let the acrylic paint dry. Next, use dark brown acrylic paint to draw a second circle in the light brown circles. 
Step 4: Let’s add some colourful sprinkles! Use white acrylic paint and a nail art brush/toothpick to make tiny stripes on the donuts. Let the paint dry and add colour. Finish with top coat and you’re done!
donut2

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

4 reacties op ‘Donut Nail Art

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s