Born Pretty Store Nail Foils Review + 10% off code

nailfoils4
Vandaag heb ik weer een review voor jullie, deze keer ga ik wat meer vertellen over deze nagel stickers. En wat zijn ze gaaf! Ik ben er helemaal weg van, er zijn 16 verschillende printjes te koop bij Born Pretty Store. Born Pretty Store heeft trouwens wereldwijd gratis verzending, niet geheel onbelangrijk natuurlijk ; ) Terug naar de nagel stickers van vandaag, kijken jullie mee?

Today I’m going to tell you guys a little bit more about these nail foils from Born Pretty Store. How gorgeous are they? I love them! They sell 16 different sheets with the most amazing prints. They also have free shipping worldwide, we like that! Anyway, back to today’s nail foils!

nailfoils2
De nail foils zijn HIER te koop (als je de prijs in dollars ziet dan moet je rechts bovenin even voor EUR kiezen), en je kunt kiezen uit 16 verschillende soorten. Ik heb voor nummer 7 gekozen. De nail foils zijn te koop voor €3,57. Ik heb ook nog eens een kortingscode van 10% voor jullie die je kunt gebruiken voor extra korting op je bestelling bij Born Pretty Store: PRINH10 (deze code is geldig op alle producten die niet in de sale zijn).

You can buy the nail foils HERE, and there are 16 different sheets available. I chose sheet number 7. The price of 1 sheet is currently $3.87. If you would like to place an order at the Born Pretty Store site, don’t forget to use this code to get 10% off your order: PRINH10 (code is valid on the items without discount).
nailfoils1
De nagel stickers zitten in een plastic zakje verpakt, op de achterkant staat netjes uitgelegd hoe je de stickers aan moet brengen. Er staat ook iets over een zilveren strip bij stap 2 en 3, maar die zit niet op deze stickers. Dat stuk kun je dus gelijk weer vergeten.

The package looks girly and simple, and you can find a ”how to” on the back of the package. They talk about a silver strip when you take a look at step 2 and 3, but these nail foils don’t have a silver strip. So don’t be confused when you read this, you didn’t bought the wrong nail foils ; )
nailfoils3
De stickers brengen makkelijk aan en en eventuele oneffenheden veeg je met je vinger weg (voor zover dat gaat natuurlijk). De stickers zijn best lang, dus goed te gebruiken voor lange en korte nagels. Ik heb geen top coat over de stickers aangebracht en de stickers bleven twee dagen goed zitten bij mij. Als je je handen wast dan kunnen de stickers helaas hier en daar een beetje loslaten, maar wie weet gebeurt dat minder snel of helemaal niet als je wel een top coat gebruikt.

It’s really easy to apply the stickers on your nails, they are long enough for long nails but they also look great on shorter nails. I didn’t apply any top coat on top of the foils, and they lasted for two days. Don’t wash your hands too often, this can loosen the foils. I don’t know if you can prevent this with a top coat. If so, let me know : )
nailfoils9nailfoils6

nailfoils8nailfoils10
nailfoils5
PRINH10


Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

2 reacties op ‘Born Pretty Store Nail Foils Review + 10% off code

    1. Ja dat is inderdaad jammer! Ze zijn wel weer super handig als je op vakantie gaat, dat heb ik vorig jaar ook gedaan. Dan hoef je ook niet te sjouwen met flesjes nagellak haha 😛

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s