Born Pretty Store Diamond Shaped Glitter Review

glitter8
Vandaag heb ik een nail art design voor jullie met deze mooie gekleurde glitters van Born Pretty Store. Het enige wat je nodig hebt is een base coat en top coat, zwarte nagellak, diamantvormige glitters, een dotting tool en een portie geduld : ) Kijken jullie mee?

Today I’m going to show you guys a nail art design with these colourful glitter from Born Pretty Store. The only things you will need for this mani are a base- and top coat, diamond shaped glitter, a dotting tool and a bit of patience : ) Let’s get started! 

glitter4
De glitters zijn HIER te koop voor €2,49 (als je de prijs in dollars ziet dan moet je rechts bovenin even voor EUR kiezen). Voor dit bedrag heb je een potje met allerlei gekleurde glitters van 2mm groot. Ik heb ook nog eens een kortingscode van 10% voor jullie die je kunt gebruiken voor extra korting op je bestelling bij Born Pretty Store: PRINH10 (deze code is geldig op alle producten die niet in de sale zijn).

You can buy the glitter HERE for $2.62. For this price you get one box with coloured glitter. The glitter are 2mm in size. If you would like to place an order at the Born Pretty Store site, don’t forget to use this code to get 10% off your order: PRINH10 (code is valid on the items without discount).
glitter5
Eerst heb ik een base coat aangebracht en al mijn nagels zwart gelakt. Toen de zwarte lak droog was, ben ik nagel voor nagel gaan werken. Breng een base coat of top coat over je nagels aan en plaats de glitters dan één voor één (dat kan ook niet anders :P) op je nagel. Ik heb niet echt gelet op de volgorde van de kleuren, ik heb het puntje van mijn dotting tool in de base coat gedipt zodat de glitters daar aan bleven kleven en toen heb ik ze gewoon uit het potje gevist. Het is op zich niet moeilijk om te doen, maar je moet er wel even goed voor gaan zitten, zeker als je wilt dat alle glitters netjes op elkaar aan moeten sluiten. Zodra je klaar bent breng je nog een top coat aan en dan blijven de glitters netjes en voor een lange tijd zitten.

I started with a base coat on my nails and a black nail polish. For this mani you have to work on one nail at a time. Wait until the black polish is dry. Next, apply a base coat or top coat on your nails and place the pieces of glitter on your nails with a dotting tool. Make the glitter stick on your dotting tool by dipping the tip of the tool into a base coat or top coat. Once you’re done with placing the glitter on your nails make sure you add a top coat, and that’s it!
glitter1
Deze glitters zijn echt super leuk om je nagels op te fleuren, en ze hebben ook precies het juiste formaat. Het potje met glitters ziet er niet bepaald groot uit, maar er zit echt ontzettend veel in. Ik heb voorlopig geen nieuwe meer nodig!

These glitters are great to spice up your nails, and they have a perfect size. The box of glitter looks very small in the pictures, but you have to believe me when I say that this box is big enough. I don’t think I need to buy these glitter again anytime soon!
glitter3glitter7glitter2

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

2 reacties op ‘Born Pretty Store Diamond Shaped Glitter Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s