Review: Ciaté London Cooling Eyeshadow Slick

ciate6
Vandaag heb ik een review voor jullie van deze primer/oogschaduw van Ciaté London. Sinds kort verkoopt het merk Ciaté naast nagellak ook make-up producten, en ik mocht dankzij een Facebook actie van de Ici Paris XL deze oogschaduw testen. Kijken jullie mee?

Today I’m going to tell you guys more about this primer/eyeshadow from Ciaté London. We all know their cute bottles of nail polish with a little black bow on it, but now Ciaté has launched their very first make-up collection! Let’s take a closer look at this Cooling Eyeshadow Slick!
ciate4
De Cooling Eyeshadow Slick van Ciaté is een primer in een mooie metallic kleur die ook als oogschaduw te dragen is. (En nee, ik maak geen typfoutjes. Het is echt een Eyeshadow Slick en niet Stick 🙂 ). De Eyeshadow Slick is verkoelend en hydraterend, en ziet eruit als een crème. Daar was ik wel erg benieuwd naar, want ik ken eigenlijk alleen maar de ”gewone” oogschaduw in poedervorm. Ik wist niet eens dat er oogschaduw bestond in deze vorm!

This Cooling Eyeshadow Slick is a beautiful metallic eyeshadow primer, but it can also be worn as a shadow or a liner. (No, I’m not making any typos. It is really an eyeshadow Slick and not a Stick 🙂 ). The texture of this primer is creamy and cooling. I had never tried a creamy eyeshadow before, only powder eyeshadow. I didn’t even know this existed haha!
ciate5
De oogschaduw is gelukkig net zo makkelijk aan te brengen als een gewone oogschaduw. je kunt het beste een kleine hoeveelheid op je vinger aanbrengen en dat dan op je oogleden deppen. Als je niet graag met je vingers werkt kun je ook een klein kwastje gebruiken.
Zodra je de crème op je oogleden aanbrengt voelt het een beetje koud en waterig aan, heel erg apart! Maar het is totaal geen naar gevoel, het heeft juist iets verfrissend. De crème droogt snel op en dan blijft de kleur echt de hele dag zitten zonder ook maar een beetje te vervagen! Om dit te testen heb ik een paar keer in mijn ogen gewreven terwijl ik de oogschaduw op had, maar alles bleef gewoon perfect zitten. Ik had de oogschaduw ’s ochtends aangebracht en ’s avonds zat het nog precies hetzelfde. Ik ben echt blij met deze primer/oogschaduw, en ik ben eigenlijk ook wel benieuwd naar Ice Box en Ski Bunny! Ik ben gek op blauw hihi 😀

This primer/eyeshadow is easy to apply. Simply use your fingertips to blend it or sweep it over your eyelids with a small brush.
It felt a little bit cold and watery when I applied the cream on my lids. This texture is very different compared to powder eyeshadow, but it was really refreshing on my skin. The primer dries quickly and once it’s completely dry, the colour stays on all day! I applied my make-up in the morning, and at the end of the day the eyeshadow stil looked the same. And it’s also smudge-proof (yes, I did a test 🙂 ). I really love this primer/eyeshadow, and I would love to try the other colours (Ice Box and Ski Bunny both look beautiful!).
ciate10
De Cooling Eyeshadow Slick kost €16-, en is HIER te koop. Er zijn 6 verschillende kleuren verkrijgbaar, ik mocht de grijs/zilveren versie proberen met de naam ”Frozen”.
You can buy the Cooling Eyeshadow Slick HERE for $16.00, and there are 6 colours available. I’m wearing ”Frozen”, a grey/silver metallic colour.
ciate12

ciate8
ciate11

Xoxo Kirsten

 

 

Gepubliceerd door

3 reacties op ‘Review: Ciaté London Cooling Eyeshadow Slick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s