Nails VS. Nails #6

nailsvsnails1
Het is vandaag de laatste maandag van de maand (de tijd gaat steeds sneller!) en dat betekend dat het weer tijd is voor een nails vs. nails met Kim van Blossomslife! Deze keer mocht Kim het thema weer kiezen, en zij koos voor: Dierenprint. Kijken jullie mee naar onze nail art designs?

It’s the last monday of September, which means it’s time for a new Nails vs. Nails with Kim from Blossomslife. This month it was Kim’s turn to choose our theme, and she chose for…Animal prints! Let’s take a closer look at our nail art designs!

img_0075Kim’s Nail Art Design

Kim: ”Dit keer heb ik mijn nail art rustig en basic gehouden. Ik wist al dat ik iets met een panterprintje wilde gaan doen, want er zijn zo ontzettend veel leuke ideeën mee, maar uiteindelijk heb ik het toch simpel gehouden. Met een prachtige neon kleur en wat goud krijg je toch een leuke creatie, voeg een mooie stud toe voor een leuk effect en klaar! Ik ben tevreden met de nail art al had ik er misschien wel meer een kunstwerk van kunnen maken.. Gaan we de volgende keer proberen! 🙂 ”
IMG_7045

Ik vind het design van Kim erg leuk! Allereerst omdat ze mijn lievelingskleur heeft gebruikt, en ik vind de gouden accenten van het panterprintje erg mooi bij elkaar staan. Het is niet te druk en deze kleurencombinatie zal vast ook erg gaaf staan bij andere dierenprintjes!
Wil je meer nail art van Kim zien? Kijk dan zeker eens even op haar blog: https://blossomslife.wordpress.com/

I really like Kim’s design. She used one of my favorite colours, and I also love the golden accents in her animal print. Very classy! The colours go great together, and I think these colours would look beautiful with other animal prints too!
Make sure to visit Kims blog if you would like to see more of her nail art designs: https://blossomslife.wordpress.com/
IMG_7044

img_0075My Nail Art Design

En dan is hier mijn nail art! Bij het thema “Dierenprint” dacht ik gelijk aan al die leuke tijger- en zebraprintjes waar ik uit kon gaan kiezen, maar eigenlijk wilde ik helemaal geen standaard dierenprint design maken. Ik had nog een mooie grijze magnetische nagellak liggen, en ik besloot deze te gebruiken. De kleur en het patroontje op de nagellak deden mij denken aan een olifantenhuid, vandaar het olifantje op mijn ringvinger. Het is een simpel design, maar ik vind hem uiteindelijk wel leuk geworden!

And here’s my design! When Kim chose the theme ”Animal prints”, I immediately thought of all those fun tiger and zebra prints I could make on my nails. But I didnt want to create a standard animal print, so I decided to go for a grey magnetic nail polish which reminded me of the skin of an elephant. Of course I had to paint a cute little elephant on my ring finger to finish this mani, it’s an easy design but I kinda like it!FullSizeRender(1)
Wat vinden jullie van deze manicures? En hebben jullie een favoriet?
Do you guys like our manicures? Which one is your favorite?

XOXO Kirsten ♥

Gepubliceerd door

3 reacties op ‘Nails VS. Nails #6

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s