Magnetic Nail Art

IMG_8406
Wie mijn blogpost Nails VS. Nails #6 al heeft gelezen, heeft dit nail art design al een keer voorbij zien komen. Vandaag laat ik jullie zien welke producten ik allemaal heb gebruikt om deze manicure te maken, en in welke stappen ik heb gewerkt. Eigenlijk is dit design helemaal niet zo moeilijk als het eruit ziet! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

You might have already seen this nail art design in my Nails VS. Nails #6 blogpost, but today I’m going to show you which products I’ve used to create this manicure and how I painted my nails. It’s a fun design which isn’t as difficult to create as it looks! Let’s take a closer look at my magnetic/elephant nails!
img_0075
Products I used

IMG_8391
Ik heb de volgende producten gebruikt voor het nail art design:
♥ Base en top coat (6 in 1, ANNY)
♥ Lichtgrijze nagellak (Cream Soda, Ciaté London)
♥ Magnetische nagellak (Golden Rose)
♥ Metallic grijze nagellak (Greyday, greyday!, Catrice)
♥ Zwarte acrylverf
♥ Nail art penseel
♥ Roze glitters in de vorm van hartjes

I used the following products for this nail art design:
♥ Base and top coat (6 in 1, ANNY)
♥ Light grey nail polish (Cream Soda, Ciaté London)
♥ Magnetic nail polish (Golden Rose)
♥ Metallic grey nail polish (Greyday, greyday!, Catrice)
♥ Black acrylic paint
♥ Nail art brush
♥ Pink heart shaped glitter

img_0075

How to
FullSizeRender-3

Stap 1: Breng een base coat aan over al je nagels om ze te beschermen tegen verkleuringen.
Stap 2: Lak al je nagels (behalve de ringvingers) grijs met een magnetische nagellak. Ik heb een lak van Golden Rose gebruikt, dit is een hele gave nagellak waar een klein magneetje bij geleverd wordt die je boven je pas gelakte nagels moet houden. Zo komt er een printje in de nagellak tevoorschijn, wat echt een super leuk effect geeft. Deze nagellak kun je het beste nagel voor nagel aanbrengen, en telkens als je een nagel gelakt heb, hou je gelijk daarna de magneet een paar seconden boven je nagel.
Stap 3: Lak je ringvingers lichtgrijs. Ik heb ‘Cream Soda’ van Ciaté London gebruikt. Laat dit goed drogen.
Stap 4: Met een nail art penseel en zwarte acrylverf teken je eerst de omlijning van het olifantje. Er zitten niet veel details in het olifantje, dus je hoeft gelukkig geen professional te zijn om er iets leuks van te maken! Daarna kleur je de olifant in met een metallic grijze nagellak van Catrice.
Stap 5: Breng een top coat over al je nagels aan, en plak nog een paar roze hartjes op je ringvingers.

Step 1:  Start with a base coat on your nails to protect them from nail polish stains.
Step 2: Apply grey magnetic nail polish on every nail (except for the ring fingers). I used a magnetic polish from Golden Rose, it’s my first magnetic nail polish and it’s so cool! This nail polish bottle comes with a cute little magnet. You have to paint your nails one by one, and after you applied this polish you immediately have to keep the magnet very close to your nail for a few seconds to create a print on your nails. It’s super easy and it looks amazing!
Step 3: Paint your ring fingers light grey. I used Ciaté London ‘Cream Soda’. Let the polish dry for a few minutes.
Step 4: Use a nail art brush and black acrylic paint to paint the outlines of the elephant. There are not many details in this elephant, so you don’t have to be a professional to paint this adorable baby elephant! Next, add some colour to the elephant by using grey metallic nail polish. I used ‘Greyday, greyday!’ by Catrice.
Step 5: Add a top coat to your nails and apply a few pink hearts on your ring fingers.IMG_7484
Wat vinden jullie van dit design? Yay of nay?
What do you think of this design? Yay or nay?

XOXO Kirsten

Gepubliceerd door

2 reacties op ‘Magnetic Nail Art

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s