Mili Lipgloss Swatches

IMG_7824
Na het lezen van de titel denk je nu vast: ‘Huh, Mili? Daar heb ik nog nooit van gehoord! Is dat wel een goed merk?’ Dat dacht ik namelijk ook toen het pakketje met deze lipgloss binnen kwam. Het is een lipgloss van Born Pretty Store, een webshop die je vast al bekend in de oren klinkt als je mijn blog al een tijdje volgt. Ze verkopen leuke items voor nog leukere prijsjes! Ik was toch wel nieuwsgierig toen ik al die heftige kleuren zag, en ik wilde weten of ze ook echt zo fluoriserend waren. Ben jij ook benieuwd naar de werkelijke kleur van deze lipgloss? Kijk dan snel verder!

After reading this blog post title, you’re probably thinking something like this: ‘Mili? Never heard of it! Is this even a good brand?’ Yep, I thought the exact same thing when my package arrived. These lip glosses are Born Pretty Store items, you might have already heard about this webshop if you’re following my blog. They sell lots of beauty and nail products at low prices. I was very curious to find out if these lip glosses were as bright and fluorescent as they look, so I decided to swatch them for you guys! 

img_0075

IMG_7810
De lipgloss is HIER te koop voor €4,55 per stuk. Als je de prijs in dollars ziet dan moet je rechts bovenin even voor EUR kiezen. Er zijn in totaal 12 verschillende kleuren verkrijgbaar.
Ik heb ook nog een kortingscode van 10% voor jullie die je kunt gebruiken voor extra korting op je bestelling bij Born Pretty Store: PRINH10 (deze code is geldig op alle producten die niet in de sale zijn).

You can buy the lipgloss HERE for $4.99, and there are 12 different colours available.
If you would like to place an order at the Born Pretty Store site, don’t forget to use this code to get 10% off your order: PRINH10 (code is valid on the items without discount).

img_0075

Lipgloss #1 – Light PinkIMG_7874
De eerste lipgloss is lichtroze en voelt prettig aan op de lippen. Het is een beetje een popperige kleur, hij zal prachtig staan op een lichte huid. Mijn lippen drogen er niet van uit en het voelt niet plakkerig aan. Het enige nadeeltje is dat je de lipgloss vaak bij moet werken, maar dat is het geval bij de meeste lip glosses. Dit geldt trouwens ook voor de andere twee kleuren die in dit artikel staan.

The first lipgloss is light pink, and I think this colour looks beautiful on a pale/fair skin. The gloss is very hydrating and doesn’t feel dry or sticky on the lips. This colour will not stay on your lips all day, so you have to reapply it every time you’ve had something to eat or drink. But then again, you have to do the same thing with every lipgloss no matter which brand you buy.IMG_7865IMG_7861IMG_7869

img_0075Lipgloss #2 – Hot Pink
IMG_7875
De tweede lipgloss heeft echt een knalkleurtje! Hij is felroze, dus als je liever niet op wil vallen dan kun je deze kleur het beste even overslaan! Deze lipgloss is net als de eerste verzorgend en droogt niet uit. Je hoeft hier dus geen lippenbalsem of een primer onder te dragen, wat ik erg fijn vind met mijn droge lippen!

The second lipgloss is super bright! You definitely need this lipgloss if you love neon, because this gloss is very NEON! It’s a perfect pink colour for hot summer days. Just like the first lipgloss, this one is very hydrating and not dry at all. You don’t have to use a lip balm or a primer underneath this gloss which I love, because my lips are very sensitive and tend to get dry really fast.
IMG_7855IMG_7858IMG_7851

img_0075

Lipgloss #6 – Orange
IMG_7876
Ik keek een beetje verbaasd toen ik deze lipgloss uit de verpakking haalde, want wie draagt er nou orange lipgloss? Ik vind het helemaal geen kleur voor op je lippen, maar ik voelde mij wel een echte Nederlander toen ik mijn lippen eenmaal oranje gestift had haha! Ook dit is een fijne gloss die creamy en verzorgend aanvoelt, en wie weet haal ik deze kleur nog een keertje uit mijn lade als Koningsdag er weer aan komt!

I was a little bit surprised when I opened the package with this lipgloss inside, because who wants to have orange lips? But I felt very Dutch when I applied this colour on my lips haha, because orange is the colour of the Dutch Royal Family. This lipgloss feels very creamy and hydrating, and maybe I’ll wear this colour again when it’s Kingsday in The Netherlands!
IMG_7842
IMG_7835IMG_7847
Wat vinden jullie van deze kleuren? Zouden jullie ze dragen?
What do you think of these lip glosses? Would you wear these colours?

XOXO Kirsten

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s